JoJot|HallitusNaiset SM -Damer FM

Jani Vaskola jatkaa Spartan naisten päävalmentajana kaudella 2016–2017

11.3.2016

Sparta IF ja Jani Vaskola ovat sopineet valmennusyhteistyön jatkosta Spartan naisten päävalmentajana kaudella 2016–2017.

Molemmat osapuolet ovat erittäin tyytyväisiä yhteistyön jatkumiseen. Vaskola otti vastuun joukkueesta tällä kaudella ja yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin. Naiset sijoittuivat runkosarjassa neljänneksi ja valmistautuvat tällä hetkellä plaoff-peleihin.

”Olen erittäin innoissani saadessani jatkaa joukkueessa myös tulevalla kaudella. Olen saanut loistavan pelaajaryhmän ja työ näiden lahjakkaiden urheilijoiden kanssa on ollut tällä kaudella erittäin antoisaa”, sanoo Vaskola. ”Isona motivaatiotekijänä itselleni jatkon kannalta oli se, että meillä on joukkueena vielä paljon kasvupotentiaalia saavutettavissa.”

”Päätöksentekoa helpotti myös pelaajien ja valmennuksen erittäin toimiva vuorovaikutus alusta lähtien. Joukkueen pelaajat ovat nostaneet jatkuvasti tekemisen tasoa, kirittäneet toisiaan ja luoneet positiivista tekemisen henkeä välillä raskaisiinkin harjoitusjaksoihin. Vaikka välillä sattuukin, niin positiivista virtaa ja hymyä on riittänyt.”
Vaskola kiittelee myös seuran taustajoukkoa. ”Taustaryhmä on ollut erittäin hyvin toiminnassa tukena, mikä on antanut joukkueelle mahdollisuuden keskittyä oleelliseen tekemiseen ilman häiriötekijöitä. Olemme rakentaneet omanlaistamme tarinaa ja uskon, että tämä joukkue tulee olemaan yksi kiinnostavimmista ryhmistä tämän kauden lisäksi myös tulevina kausina.”
Myös naisten taustajoukoissa ollaan tyytyväisiä uuteen sopimukseen. ”Sopimus on luonnollinen jatko niille keskusteluille, joita kävimme viime vuonna Janin siirtyessä takaisin Spartaan”, sanoo naisten joukkueenjohtaja Esa Korhonen. ”Olimme samaa mieltä siitä, että jo aikaisemmalla kaudella asetettujen tavoitteiden saavuttaminen vaatii pitkäjänteistä työtä nuoren joukkueen kanssa, eikä tavoitteita saavuteta yhden kauden aikana.”
”Olen ollut erittäin tyytyväinen tähän kauteen ja olemme tällä hetkellä hienosti välitavoitteessamme, kun lähdemme kohti mitalipelejä”, summaa Korhonen.